Ξεκινούν οι εργασίες στην δυτική είσοδο της πόλης μετά την υπογραφή του συμφωνητικού μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας και του ανάδοχου του έργου, για την Συντήρηση-Ασφαλτόστρωση τμημάτων του εθνικού δικτύου  – από τον κόμβο Ξηροποτάμου έως τα φανάρια της Βιομηχανικής Περιοχής και από τον κόμβο Ξηροποτάμου έως τον κόμβο Μυλοποτάμου, από όπου ξεκινάει η Περιφερειακή οδός Νομού Δράμας- συνολικού μήκους 3.200,00 μ.  Το έργο έχει προϋπολογισμό ύψους 700.000,00 Ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων.

Οι εργασίες εκτέλεσης περιλαμβάνουν βελτίωση και συνολική ασφαλτόστρωση, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε σημεία όπου απαιτείται, πλήρη διαγράμμιση, καθώς και οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση όλων των τμημάτων.

Η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την μεγαλύτερη οδική ασφάλεια, καθώς  το τμήμα αυτό του εθνικού οδικού δικτύου είχε να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.