Τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου

0
672

Προχωρούν και οι τέσσερις υποψήφιοι με τους συνδυασμούς τους, στο δρόμο μέχρι τις Δημοτικές εκλογές του επόμενου μήνα. Αν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που προέβλεπαν αναγκαστικές «συγχωνεύσεις» ή και αποχωρήσεις από την προεκλογική κούρσα κάποιου υποψηφίου, τελικά δίνουν το παρόν και οι τέσσερις υποψήφιοι για την θέση του Δημάρχου.

Το σκεπτικό πως τέσσερις συνδυασμοί χρειάζονται μεγάλο αριθμό προσώπων για να στελεχωθούν και πως αυτό είναι δύσκολο να συμβεί σε μια περιοχή όπως αυτή του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου με λίγο πληθυσμό και ακόμα λιγότερους νέους, ήταν αυτό που οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα πως αργά ή γρήγορα κάποιος από τους υποψηφίους Δημάρχους δεν θα συνεχίσει. Τα σενάρια πολλά και οι αναφορές σε αυτά ακόμα περισσότερες. Το ενδεχόμενο κάποιος από τους υποψηφίους να μην καταφέρει τελικά να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του και να αποσυρθεί ήταν ένα από τα σενάρια. Επόμενο σε πιθανότητες σενάριο αυτό των συνεργασιών ή των συγχωνεύσεων. Τελικά κανένα από τα σενάρια αυτά δεν επαληθεύτηκε και οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι συνέχισαν την πορεία τους μέχρι και σήμερα, καταθέτοντας πριν λίγες ημέρες  στο οικείο Πρωτοδικείο και τα ονόματα των συμπολιτών τους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών τους.

Έτσι η τελευταία στροφή πριν τις εκλογές βρίσκει τέσσερις υποψήφιους δημάρχους και τέσσερις συνδυασμούς έτοιμους να διεκδικήσουν την εκλογή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.