Ο Χάρης Παλτόγλου θεωρείται «εργάτης» του αθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και η προσφορά του αναγνωρίστηκε από την εθνική Ομοσπονδία, με τον ορισμό του στην επιτροπή αθλητικής κληρονομιάς. Για την διάκριση αυτή έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ως προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία, ια την τιμητική θέση στο πρόσωπό μου στην επιτροπή αθλητικής κληρονομιάς. Μία νεοσύστατη επιτροπή, που στόχο έχει να καταγράψει την ιστορία του αθλήματος, να αρχειοθετήσει (ψηφιοποίηση) και να προστατεύσει σημαντικά αντικείμενα, όπως φωτογραφίες, ψηφιακό υλικό και έγγραφα απαραίτητα, για την διατήρηση και μετάδοση στις επόμενες γενεές της ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς του αθλήματος στην χώρα μας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ περνάει σε μία νέα εποχή, που στόχο έχει την ανάπτυξη του αθλήματος για την προβολή του. Είμαι πεπεισμένος ότι και από αυτή την θέση μπορώ να προσφέρω πολλά, όπως το έκανα και στο παρελθόν από άλλες θέσεις, όπως ως υπεύθυνος διαιτησίας και εξεταστής στις μαύρες ζώνες και νταν της Ομοσπονδίας. Σε όλη αυτή την διαδρομή μου, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας, Μανώλη Χρήστο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές που απαρτίζουν την επιτροπή και εύχομαι να έχουμε μία καλή συνεργασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.