Για δεύτερη χρονιά, συνεχόμενη, ο Δήμος Καβάλας, μέσω της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια», συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Ουτρέχτης στην Ολλανδία. Η συμμετοχή αυτή, όπως έγραψε η πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Αναστασία Ιωσηφίδου, στο διαδίκτυο, επιβραβεύτηκε, από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), με τη δωρεάν παρουσία του Δήμου Καβάλας σε επόμενη έκθεση. Η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» αναφέρει τα εξής: «Η πρώτη τουριστική έκθεση της χρονιάς μόλις έκλεισε τις πύλες της.

Η τρίτη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου στην Ολλανδία, αποτελεί για την τουριστική αγορά ένα οδηγό για την εξέλιξη της χρονιάς. Η Καβάλα δεν μπορούσε να λείπει από το γεγονός αυτό. Τα αποτελέσματα, βέβαια, θα φανούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όμως, όπως λέει και ο λαός, η «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Το ενδιαφέρον του κοινού για την περιοχή μας ήταν έντονο, όπως και των ανθρώπων της τουριστικής αγοράς. Η συμμετοχή μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη συγκεκριμένη έκθεση, χαιρετίστηκε από τους υπεύθυνους του Ε.Ο.Τ. και επιβραβεύτηκε με τη δωρεάν συμμετοχή μας στη δεύτερη έκθεση, που ακολουθεί τον επόμενο μήνα με θέμα τον τουρισμό δραστηριοτήτων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για το φυλλάδιο μας με τα δημοτικά ποδήλατα, που εδώ και λίγο καιρό έχουν περιέλθει στη δικαιοδοσία της «Δημωφελεια». Τα μεγαλύτερα τουριστικά blogs της Ολλανδίας, μας δήλωσαν ότι θέλουν να αρχίσουν συνεργασία μαζί μας και να επισκεφθούν την Καβάλα το συντομότερο.

Ελπίζω όπως μπήκαμε με το δεξί στη νέα τουριστική χρονιά, έτσι και να συνεχίσουμε, γιατί απλά: ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑ!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.