Αναφορικά με τις δύο ομάδες της περιοχής που αγωνίζονται στην Β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος τα νεότερα είναι πως η ομάδα της Κάτω Βροντούς θεωρείται δεδομένη ως συμμετοχή στην νέα διοργάνωση, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή της ομάδας της Μικροκλεισούρας από όπου αναμένονται αποφάσεις.

Η ομάδα της Κάτω Βροντούς συνεχίζει να αποτελεί βασικό συμμετέχοντα στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Δράμας και μάλιστα με διαρκή πολύχρονη  παρουσία. Την ερχόμενη περίοδο δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές, άλλωστε η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας εξαιτίας των μέτρων περιορισμού της πανδημίας. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα διοικητικά είναι έτοιμη και θα ακολουθήσει ο προγραμματισμός και η προετοιμασία και του αγωνιστικού μέρους.

Στο γήπεδο των Ποταμών επικρατεί ησυχία με την ομάδα της Δόξας Μικροκλεισούρας που αγωνίζεται εκεί να βρίσκεται στην περίοδο των αποφάσεων. Τόσο στο διοικητικό μέρος όσο και στο  αγωνιστικό δεν υπάρχουν αλλαγές αξιοσημείωτες. Αυτό που έχει σημασία είναι να ληφθούν γρήγορα οι όποιες αποφάσεις και ευχής έργο θα ήταν να συμμετάσχει και η Μικροκλεισούρα στην επόμενη διοργάνωση, προσθέτοντας το δικό της «χρώμα» με την τόσο όμορφη έδρα.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.