Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας, θα διοργανώσει πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με θέμα: “ΜΟΝΤΕΛΑ MANAGEMENT-MENTORING”, στο πλαίσιο του διακρατικού έργου CERTOUR II, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ENI CBC Joint Operational Programme BLACK SEA BASIN 2014-2020. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 48 καταρτιζόμενοι. Η τηλεκατάρτιση θα είναι σύγχρονη, θα έχει διάρκεια 24 ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε 4μελείς ομάδες στην πλατφόρμα CISCO Webex. Για την τηλεκατάρτιση δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν:

-Ιδιοκτήτες, ή/και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, κάθε τύπου, που είναι εγκατεστημένες στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Θάσου και Καβάλας.

-Απόφοιτοι ανωτάτων σχολών τεχνικής, ή οικονομικής κατεύθυνσης, που διαμένουν στις ανωτέρω Περιφερειακές Ενότητες.

-Φοιτητές ανωτάτων σχολών τεχνικής, ή οικονομικής κατεύθυνσης, που κατάγονται, ή διαμένουν στις ανωτέρω Περιφερειακές Ενότητες.

Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν από το Τ.Ε.Ε.-Α.Μ., μετά από την ανάρτηση της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του, κατά προτεραιότητα υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος και έως ότου εξαντληθεί ο αριθμός των 48 συμμετεχόντων. Η ημερομηνία συμπλήρωσης του αριθμού των συμμετεχόντων, θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε.-Α.Μ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος (www.teeam.gr), συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο στο e-mail teeam@tee.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στο Τ.Ε.Ε.-Α.Μ. (τηλ. 2510227430), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.