«Αισιόδοξο» χαρακτηρίζουν το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, κάποιοι εξ αυτών που παρακολουθούν τα πολιτικά πράγματα στον ακριτικό Δήμο. Μάλιστα υπάρχουν και σχόλια πως το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα μείνει κυριολεκτικά «στα χαρτιά», αφού με τα μέχρι σήμερα δεδομένα θεωρείται απίθανο να υπάρχει τέτοιου βαθμού ενεργοποίηση έτσι ώστε να υπερβούν τις «επιδόσεις» προηγούμενων ετών.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επιδρούν ανασταλτικά στην υλοποίηση μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος εκτελεστέων έργων. Πολλές από τις προτάσεις δεν έχουν την απαραίτητη ωριμότητα, ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και το γεγονός πως ο Δήμος δεν διαθέτει επάρκεια προσωπικού όπως άλλοι μεγαλύτεροι Δήμοι. Γι΄ αυτούς αλλά και για άλλους λόγους υπάρχει η πεποίθηση αυτή, μεταξύ των πολιτών του Δήμου. Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Η πραγματικότητα αυτή μπορεί να ανατραπεί με κατάλληλους χειρισμούς, αν και σχεδόν όλοι παραδέχονται πως κάτι τέτοιοι είναι πραγματικά πού δύσκολο. Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν και ξαφνικά όλα να αλλάξουν και ενώ μέχρι την προηγούμενη χρονιά υλοποιούνταν μέρος των προτάσεων, την ερχόμενη την μεθεπόμενη χρονιά η πραγματικότητα αυτή να ανατραπεί, χωρίς να συμβεί κάτι εξαιρετικό με θετική επίδραση στην όλη διαδικασία.

Σε συνέχεια των παραπάνω θα πρέπει να αναφερθεί πως μέχρι τώρα τουλάχιστον, κανείς από την Δημοτική Αρχή δεν έκανε λόγο για θαύματα. Αντιθέτως αυτό που μεταφέρεται είναι πως η Δημοτική Αρχή ήταν αυτή που επεσήμανε πως «θα γίνει το καλύτερο δυνατό», αλλά «θαύματα δεν γίνονται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.