Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας  την Κυριακή 16 Ιανουαρίου. Στις 10.00 το πρωί θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και θα ακολουθήσει εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέως του σώματος.

Η πρόταση του Δημάρχου- σύμφωνα με την σχετική του ανάρτηση στο ΦΒ- αφορά στον Δημήτρη Καραμπατζάκη που ήδη ορκίστηκε. Ο κ. Καραμπατζάκης διετέλεσε  πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής, Απασχόλησης & Τουρισμού και Αναπληρωτής Δημάρχου κατά τη δημοτική περίοδο 2014-2019.

Ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Χαραλαμπίδης ορίζεται αντιδήμαρχος Οικονομικών και υπεύθυνος για την λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τέλος στην θέση του εκλιπόντος Χρήστου Κυριακίδη θα “βρεθεί” ο Γιάννης Εφραιμίδης  που ορίζεται αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, και υπεύθυνος για την λειτουργία των αποκεντρωμένων Γραφείων Διοικητικών Θεμάτων των Κοινοτήτων του Δήμου Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.