Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών για το 29ο σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας για αρχαρίους. «Το σεμινάριο αφορά νέους, ενήλικες, καλλιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας αρχίζοντας από τις βασικές αρχές και την ιστορία του μέσου, να κατακτήσουν το τεχνικό κομμάτι της φωτογράφισης και των φωτογραφικών μηχανών και να εμβαθύνουν στην καλλιτεχνική διάσταση της φωτογραφίας διευρύνοντας τους ορίζοντες της προσωπικής τους έκφρασης.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι οκτώ μήνες, από τον Οκτώβριο του 2018 έως και τον Μάιο του 2019. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη 19.00-21.00 στο studio του Φωτογραφικού Ομίλου, στην οδό Ιουστινιανού 3 στην Παναγία, στο πρώην 1ο δημοτικό σχολείο Καβάλας. Έναρξη μαθημάτων: 3 Οκτωβρίου 2018. Οι εγγραφές θα γίνονται στο γραφείο του ομίλου, στην αίθουσα Α3 στο πολιτιστικό κέντρο «Πυθαγόρας», από 10 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (19:00 με 21:00)», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.