Δεν έχει τελειώσει το ζήτημα του νέου Δημοτικού Σχολείου, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε πριν μήνες. Το έργο η σημασία και η αξία του οποίου για την περιοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη έχει εδώ και λίγο καιρό σταματήσει. Μάλιστα όσοι περνούν από τον χώρο των εργασιών, αντικρίζουν την θεμελίωση του κτηρίου σε βάθος αρκετών μέτρων, να καλύπτεται κατά περιόδους από νερό.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για οριστική παύση των εργασιών από την ανάδοχο εταιρεία, η οποία απέσυρε μηχανήματα και προσωπικό από το έργο.  Στην συνέχεια και μετά από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε, υπήρξαν πληροφορίες πως θα ασκηθούν πιέσεις προς την επιβλέπουσα αρχή, που δεν είναι ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου, προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν την υπόθεση, υπάρχει περιθώριο να αλλάξει αυτή η κατάσταση και το έργο να επανεκκινήσει.

Η κατασκευή του νέου Δημοτικού Σχολείου είναι ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την ακριτική περιοχή, αφού αποτελεί την λύση στο ζήτημα στέγασης του Δημοτικού Σχολείου που φιλοξενεί παιδιά από  τα περισσότερα πλέον χωριά της περιοχή. Οι αυξημένες ανάγκες επιτάσσουν τη λήψη μέτρων για το μέλλον και η κατασκευή του κτηρίου αυτού σίγουρα απαντά στο ζήτημα αυτό για τις επόμενες δεκαετίες, αφού καταφέρνει να εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες σύγχρονης εκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.