Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει για τη συμμετοχή του στην έκθεση «Alexpo 2018», από 15 έως και 19 Ιουνίου 2018 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Η Αlexpo2018 διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σε στεγασμένο χώρο 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στην Περιφερειακή Ενότητα  Έβρου και για ακόμα μία χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Στη φετινή Αlexpo, θα δοθεί έμφαση στον κλάδο της γαστρονομίας. Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες, με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα. Σχεδιάζονται εκδηλώσεις προβολής προϊόντων και γευσιγνωσίας, όπως και εμφανίσεις γνωστών σεφ, που θα μαγειρέψουν ζωντανά μπροστά στο κοινό.

Επίσης, οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις. Η Αlexpo2018 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου εκατόν πενήντα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους: τεχνολογίας και Πληροφορικής, ενέργειας, τροφίμων και ποτών, υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης, υπηρεσιών υγείας και αισθητικής, αγροτικών ειδών και ειδών κατοικίας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2018. Στην έκθεση επιτρέπονται οι λιανικές πωλήσεις.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων, δηλαδή ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικό εξοπλισμό περιπτέρου και μεταφορά προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλ. 2510222212, ή στο e-mail info@chamberofkavala.gr, ή στην ιστοσελίδα www.kcci.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.