Γράφει ο Γιώργος Γανίτης

Το πήρα απόφαση. Από δω και πέρα θα σας γράφω πότε κατέβηκα στο γραφείο μου, με ποιους μίλησα και για ποια θέματα, ποίες ειδήσεις και άρθρα έγραψα.

Ακόμη (γιατί όχι;) θα σας γράφω πότε πήγα στο σούπερ μάρκετ, τι αγόρασα, ποιους συνάντησα στο δρόμο και για ποια θέματα συζητήσαμε.

Το καλό παράδειγμα πήρα, από τον Δήμαρχο Καβάλας τον Θόδωρο Μουριάδη, που σε καθημερινή βάση μας λέει σε ποιες περιοχές της Καβάλας η υπηρεσία καθαριότητας καθαρίζει τα χόρτα ή το ανοικτό κολυμβητήριο και ο Δήμαρχος εποπτεύει τα συνεργεία, ποια πεζοδρόμια καθαρίστηκαν, πως η μπουλντόζα έστρωσε την άμμο στην Καλαμίτσα και πότε θα καθαριστούν τα χόρτα από τα χωριά.

Δεν μας λέει βέβαια, πότε θα κάνει κανένα έργο ουσίας στον Δήμο, ούτε και γιατί συχνά πυκνά συνδυάζει τις επισκέψεις του στις υπηρεσίες της Αθήνας, με σαββατοκύριακα «εργασίας» στο κλεινόν άστυ!!!

Γι αυτό λοιπόν κι εγώ αποφάσισα να σας περιγράφω καθημερινά αναλυτικά το πρόγραμμά μου και που ξέρετε; Μπορεί να βρείτε κάποιο ενδιαφέρον…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.