Διά του «Συμφώνου» αυτού ο ΟΗΕ προωθεί την πλήρη νομιμοποίηση της παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών με ταυτόχρονη ποινικοποίηση οποιασδήποτε γνώμης που αντιβαίνει το πνεύμα και τις διατάξεις του συμφώνου αυτού. Ο ΟΗΕ δηλαδή ισοπεδώνει κάθε έννοια που ερείδεται στην εθνοκεντρική θεώρηση κάθε κράτους. Απειλείται σαφώς με αυτή τη διάταξη η ηγεμονία και η κυριαρχία ενός έθνους-κράτους εντός της εδαφικής του επικράτειας καθώς και η παραγκώνιση των δικαιωμάτων των γηγενών πληθυσμών.

Η νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης προκαλεί μετάλλαξη του εθνικού κοινωνικού ιστού.

Η είσοδος εκατομμυρίων λαθροαλλοδαπών την τελευταία εικοσαετία στην Ελλάδα, εκτός της αύξησης των δεικτών εγκληματικότητας έχει επιφέρει δραματική αλλαγή στην πληθυσμιακή ποσόστωση.

Το «Σύμφωνο» του Μαρακές καταστέλλει το εθνικό μας φρόνημα και νομιμοποιεί τις παραβάσεις στα εθνικά μας σύνορα. Ήδη, η έννοια της εθνικής μας κυριαρχίας ολοένα συρρικνώνεται, η σκέψη διώκεται και το Ελληνικό έθνος που διατηρείται επί χιλιετίες κινδυνεύει! Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.