Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις με τις οποίες θα πλαισιώσει  την Έκθεση ζωγραφικής – Εικαστικό Πολιτιστικό Δρώμενο, με τίτλο Ο ποιητής που έραβε όνειρα, του Νικόλα Φωτιάδη.

 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσικού Σχολείου Δράμας

 Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00, στον Εκθεσιακό Χώρο Ελευθερία: Τραγούδια 20ου – 21ου αιώνα: ”Ταξιδεύοντας τον ποιητή…” με το Μουσικό Σύνολο Έντεχνης Ελληνικής και Ξένης Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνο καθηγητή τον Ηρακλή Σιδέρη, ο οποίος συνοδεύει στο πιάνο.

  1. α) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στο Hydrama Grand Hotel (εσωτερικός χώρος): Σύνολο Φλάουτων, σε διδασκαλία του καθηγητή, Δημητρίου Δοξάκη.

β) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00, στο Hydrama Grand Hotel (εσωτερικός χώρος): Σύνολο Μουσικής Δωματίου, σε διδασκαλία της καθηγήτριας, Αγγελικής Βλάχου.

γ) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00, στο Hydrama Grand Hotel (εξωτερικός χώρος): ”Αυτοσχεδιασμός βασισμένος στα όνειρα του ποιητή” από τον μουσικοσυνθέτη Ορέστη Τάνη, με το Μουσικό Σύνολο Έντεχνης Ελληνικής και Ξένης Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνο καθηγητή  τον Ηρακλή Σιδέρη, ο οποίος συνοδεύει στο πιάνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.