Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Βώλακα στην 15η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος

Μία ακόμη νίκη πέτυχαν οι παίκτες της Δόξας Βώλακα το Σάββατο που πέρασε αντιμετωπίζοντας την Δόξα Σιταγρών. Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα των Σιταγρών η ομάδα του Βώλακα παρουσιάστηκε προετοιμασμένη για να πάρει μία ακόμη νίκη. Η εμφάνιση της ομάδας δύσκολα αφήνει σκέψεις για κάτι διαφορετικό, πέρα από μια καθαρή και δίκαιη νίκη.

Αποτελέσματα 15ης αγωνιστικής Α ακτηγορίας:

Δόξα Σιταγρών – Δόξα Βώλακα 3-1

Νίκη σημασίας για τον Ακρίτα

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β κατηγορίας ο Ακρίτας Κάτω  Νευροκοπίου, πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα της Μαυρολεύκης. Οι φιλοξενούμενοι παίκτες του Ακρίτα δεν κατάφεραν να «κερδίσουν» την  γραμμή του κέντρου και έτσι είχαν περιορισμένη επιθετική δραστηριότητα. Όταν κατάφεραν να ανατρέψουν αυτή την εικόνα πήραν και τους βαθμούς της νίκης.

Εκτός έδρας ισοπαλία για την Κάτω  Βροντού

Την ομάδα της Δόξας Αντώνης Καστρινός αντιμετώπισε η ομάδα της Κάτω Βροντούς, η οποία με ελλείψεις και αγωνιζόμενη εκτός έδρας κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον πολύ αγωνιστικό  αντίπαλο των νεαρών ποδοσφαιριστών του Καστρινού.

Βαριά ήττα για τα Λευκόγεια

Εκτός έδρας αγωνίστηκαν και τα Λευκόγεια αντιμετωπίζοντας μία από τις ομάδες της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα. Η γηπεδούχος Μικρόπολη δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση και πήρε τρεις πολύ εύκολους βαθμούς και με ευρύ σκορ.

Δύσκολη έδρα οι Ποταμοί

Δύσκολα τη νίκη ο Ακρίτας

Για μία ακόμη φορά οι ελλείψεις της Μικροκλεισούρας στάθηκαν «μοιραίες» για τη γηπεδούχο ομάδα του Δραμινού βορρά, που στο γήπεδο των Ποταμών καταφέρνει να δημιουργεί προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Πολύ δύσκολα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι παίκτες του Ακρίτα Νέας Κρώμνης πήραν τους βαθμούς της νίκης πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής 2ου ομίλου Β κατηγορίας:

Άρης Μαυρολεύκης – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 0-1

Δόξα Αντώνης Καστρινός – Δόξα Κάτω Βροντούς 0-0

Δόξα Μικρόπολης – Αετοί Λευκογείων 8-0

Δόξα Μικροκλεισούρας – Ακρίτας Νέας Κρώμνης 0-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here