Ημέρα γνωριμίας στην Καβάλα διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, για να παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, στις 6 το απόγευμα (18:00), στο ξενοδοχείο Airotel GALAXY (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 27). Οι πτυχιούχοι και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό, αλλά και οι μαθητές και απόφοιτοι Λυκείου με τους γονείς τους, που ενδιαφέρονται για προπτυχιακές σπουδές, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Στην «Ημέρα γνωριμίας», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις και οι εκπρόσωποι του γραφείου βόρειας Ελλάδας, θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζικά-Λογιστικά & Χρηματοοικονομικά, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Πολιτικός Μηχανικός, Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων, Πληροφορική, Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια).

Επίσης, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακών, αλλά και των συμβατικών προγραμμάτων (MBA, Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Διοίκηση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας, Τραπεζική-Επενδυτική και Χρηματοοικονομικά, Λογιστική & Χρηματοοικονομικά, Πληροφοριακά Συστήματα, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Διεθνές Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Οικονομικό Έγκλημα και Ποινική Δικαιοσύνη, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Διεθνείς Σχέσεις Θεολογικές Σπουδές, Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις και Διοίκηση Αειφορίας, Ανθεκτικότητα Κατασκευών, Real Estate, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή κ.α.).

Όσοι παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, θα ενημερωθούν ακόμα για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τις εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες αίτησης εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Η ενημέρωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, φοιτητές και πτυχιούχους Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι., σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού και εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν δεκτές αιτήσεις εισδοχής στα νέα προγράμματα Φεβρουαρίου 2020. Για δηλώσεις συμμετοχής, ή περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2310931673, ή στο e-mail info@nupthess.grmailto:thessaloniki@nup.ac.cy.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.