Το διοικητικό συμβούλιο του φιλανθρωπικού σωματείου Κυριών Καβάλας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» ανακοινώνει ότι, οι δέκα (10) υποτροφίες «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ» θα δοθούν και για το σχολικό έτος 2020-2021. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα ακόλουθα:

-Οικογενειακό και προσωπικό αντίγραφο: α) της φορολογικής δήλωσης (Ε1) του 2019, β) εκκαθαριστικού σημειώματος έτους 2019, γ) αντίγραφου του Ε9.

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

-Βεβαίωση εγγραφής σε τριτοβάθμιο ίδρυμα της Ελλάδας (όταν πρόκειται για νεοεισαχθέντα φοιτητή εκτός του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (πρώην Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με έδρα την Καβάλα).

-Επίσημη αναλυτική βαθμολογία με περασμένα όλα τα μαθήματα έως τον Σεπτέμβριο του 2020 (όταν πρόκειται για παλιό φοιτητή, εκτός Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και μπορεί να υποβληθεί μετά τη λήξη της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου 2020).

-Αν υπάρχει ανεργία των γονέων σχετικές πρόσφατες βεβαιώσεις από τον Ο.Α.Ε.Δ.

-Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του υποψήφιου υποτρόφου.

-Συμπληρωμένο τον πίνακα με τα ατομικά στοιχεία (δίνεται από το σωματείο).

-Εάν υπάρχει άλλος φοιτητής στην οικογένεια, επίσημη αναλυτική βαθμολογία.

-Μία υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, όπου θα δηλώνεται ότι: «επιτρέπω στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του φιλανθρωπικού σωματείου κυριών Καβάλας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», να λάβουν γνώση όλων των προσωπικών μου δεδομένων, προκειμένου να προχωρήσουν στην αξιολόγηση του αιτήματός μου για τη λήψη της υποτροφίας «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ», με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του υποψήφιου υποτρόφου από τα Κ.Ε.Π.

-Φωτοτυπία της σελίδας με το ΙΒΑΝ λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς με μοναδικό όνομα, το όνομα του υποψηφίου (αυτό κατατίθεται μετά την αξιολόγηση και πριν τη λήψη της υποτροφίας).

Οι φοιτητές πρέπει να είναι Καβαλιώτες και να έχουν τελειώσει Λύκειο της Καβάλας (απαιτούμενη προϋπόθεση από το καταστατικό του σωματείου). Για τους πρωτοετείς είναι τρεις (3) οι υποτροφίες και είναι ύψους 1.350 ευρώ η κάθε μία. Για των παλαιοτέρων ετών είναι επτά (7) οι υποτροφίες και είναι ύψους 1.500 ευρώ η κάθε μία. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι έως και την 27 Σεπτεμβρίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο, Νίκη Ανέστη, στο τηλ. 6947937107.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.