Δεύτερο μέρος

Έχουν γίνει επιμέρους συμφωνίες με: Αφγανιστάν, Γουινέα, Μπαγκλαντές, Γκάμπια, Αιθιοπία και άλλες, για τη μελλοντική παύση της απέλασης των «παράτυπων μεταναστών», όπως τους ονομάζουν, από τις χώρες της δύσης όπου είχαν εισβάλει λαθραία.

Ο Αβραμόπουλος ως επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μεταναστευτική της πολιτικής, δήλωσε: Η προώθηση μιας νέας ευρωπαϊκής πολιτικής για νόμιμη μετανάστευση, θα βοηθήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να καλύψει την έλλειψη δεξιοτήτων με την αναθεώρηση της νομοθεσίας για τη «μπλε κάρτα». Δηλαδή, την ενσωμάτωση λαθρομεταναστών για την κάλυψη εργατικού δυναμικού.

Ο Αβραμόπουλος-που είναι και εκ των αντιπροέδρων της Ν.Δ.-στη συνέντευξη στη γερμανική «Die Welt» υπερασπίστηκε το σύμφωνο του ΟΗΕ, εμφανίζοντας το πρόσωπο της παγκοσμιοποίησης. Δήλωσε ακόμη ότι η νέα αυτή συμφωνία, δεν θα ανεβάσει τον αριθμό «παράτυπων μεταναστών» στην Ευρώπη, αντίθετα θα τον μειώσει! Φυσικά ο υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αβραμόπουλος δεν καταφέρνει να πείσει. Τα κράτη ξυπνάνε και μυρίζονται την αυτοκτονική για τις χώρες τους αυτή συμφωνία από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και μιας σειράς μουσουλμανικών χωρών που εξαγάγουν τα προβλήματά τους στην ανεπτυγμένη δύση. Ο Ο.Η.Ε. θεσμοθετεί εν ολίγοις την υλοποίηση της Ισλαμικής Hijra του Κορανίου, (Στη σειρά 4, στο στίχο 97, επ. ρωτάει ένας άγγελος, «Σε τι κατάσταση ήσασταν με την πίστη σας» και τότε τους προτείνει να μεταναστεύουν στο όνομα του Αλλάχ. Δηλαδή, το Σύμφωνο του ΟΗΕ έχει ευθείες αναφορές στο ιερό βιβλίο των Ισλαμιστών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.