Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο, παρά την αποχώρηση πολλών κρατών από τη διαδικασία του ως άνω «Συμφώνου», μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Ελβετία, η Ουγγαρία, η Τσεχία και άλλες (προσετέθη σ’ αυτές και η Ιταλία) προωθούνται «φιλομεταναστευτικές» νομοθετικές ρυθμίσεις όπως η λήψη μέτρων για την άμβλυνση της κριτικής απέναντι στις αρνητικές επιπτώσεις. Θεσπίζουν δηλαδή την Οργουελιανού τύπου πλύσης εγκεφάλου.

Οι υγιείς δυνάμεις στην Ευρώπη είναι σε εγρήγορση και συσπειρώνονται, για να μη νομιμοποιηθεί και ηθικοποιηθεί μια τεχνική φυλετική μετάλλαξη στην Ευρώπη από την έλευση εκατοντάδων εκατομμυρίων Αφροασιατών στη Γηραιά Ευρώπη εν είδη μνηστήρων. Χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια των εθνομηδενιστών να επιτύχουν το σκοπό τους, λες και είναι οι αφέντες στην Ευρώπη. Αφέντες όμως είναι οι γηγενείς ευρωπαϊκοί λαοί!

Σχετικά με το θέμα αυτό η Λεπέν, η οποία λέγει ότι δεν είναι κατά της Ευρώπης αλλά κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει γίνει ολοκληρωτικό σύστημα και δεν είναι υπέρ της Ευρώπης των εθνών και των πατρίδων.

Αναφερόμενη στην Ελλάδα, εξαπέλυσε μύδρους κατά του Τσίπρα «Ρίξτε τον! Εκλέξτε αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν με άλλα έθνη για την προάσπιση των συνόρων της Ελλάδος που είναι σήμερα μια πύλη εισόδου παρανόμων, τους οποίους καλεί η Κομισιόν». «Ελάτε! Περάστε!» τους λέει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.