Υπογράφηκε η απόφαση από τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής: Έργο για την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Άγιος Γεώργιος Θάσου  

0
9

Υπεγράφη, από τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Θάσου, με το χρηματικό ποσό των 198.400€, για την υλοποίηση του έργου: «Αντικατάσταση τμημάτων εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Γεωργίου Θάσου (φάση β’)», με σκοπό την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του υφιστάμενου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού, λόγω των συχνών βλαβών κατά την λειτουργία του, αλλά και του υλικού κατασκευής του αγωγού.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών και συγκεκριμένα στο έργο: «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών», του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2022. «Είναι μία ακόμα σημαντική απόφαση, που αποδεικνύει ότι η σημερινή κυβέρνηση στέκεται δίπλα στην Περιφέρεια και την νησιωτική Ελλάδα. Συνεχίζω την προσπάθειά μου, μεταφέροντας τα προβλήματα της περιοχής στους αρμόδιους και νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση όταν αυτά επιλύονται», δήλωσε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.