Οι μαθητές και οι μαθήτριες των 23 Μουσικών Σχολείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα συμμετείχαν στο φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία», ένωσαν τις φωνές τους από απόσταση και συνέθεσαν ένα χορωδιακό σύνολο ψάλλοντας το Απολυτίκιο του Πάσχα «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών» σ’ ένα ανεπανάληπτο διαδικτυακό μουσικό «Άγγελμα Ελπίδος» ως κοινή δράση για την 10η Μαΐου. Η προσπάθεια βιντεοσκοπήθηκε και θα προβληθεί αντί της μεγάλης συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ημέρα αυτή στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Το βίντεο αναρτήθηκε στο You Tube στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/adontesxristosanesti. Συντελεστές της προσπάθειας είναι οι:

Διεύθυνση χορωδίας: Χρήστος Τσιαμούλης

Παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας

Συντονισμός-επιμέλεια: Ιωάννης Κακάρας, Χρυσοβαλάντης Ιωαννίδης

Μοντάζ: Βασίλειος Σόλας

Μίξη ήχου: Τάσος Καραπαπάζογλου

Σχεδιασμός οπτικής επικοινωνίας εκδηλώσεων: Θώμη Δ. Αγγέλου

Συμμετέχουν: Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, Μουσικό Σχολείο Αθήνας, Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, Μουσικό Σχολείο Άρτας, Μουσικό Σχολείο Δράμας, Μουσικό Σχολείο Καβάλας, Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας, Μουσικό Σχολείο Καστοριάς, Μουσικό Σχολείο Λευκάδας, Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, Μουσικό Σχολείο Τρικάλων.

Υποστήριξη: Δήμος Καβάλας, Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου, δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια», Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.