Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας πραγματοποίησε την ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του στις 7 Οκτωβρίου 2020 με μεγάλη συμμετοχή των μελών και τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Ακολούθησε συνεδρίαση στις 9 Οκτωβρίου 2020 του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη: Χαράλαμπο Χαϊνά (πρόεδρο), Σοφία Παλαιολόγου (αντιπρόεδρο), Νικόλαο Βρανά (α΄ ταμία), Σοφία Παλαιολόγου (β΄ ταμία), Αναστασία Δουδουλάκη (γενική γραμματέα), Αναστασία Γρηγοριάδου (έφορο δημοσίων σχέσεων), Ιορδάνη Παναγιωτίδη (έφορο φωλιάς), Μαριάννα Δρόσου-Κακαγιάννη, Νικόλαο Κατσαρό, Ελένη Πρασίνη (μέλη).

Ο όμιλος, προσπαθώντας να επανέλθει στην ενεργό δράση και πάντα στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες, προγραμματίζει μία ημερήσια εκδρομή, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στην Μεσορόπη και την Μουσθένη. Η πεζοπορία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος ιδρυτή του ομίλου, κου Λαζίδη, ο οποίος πρωτοστάτησε στην ίδρυση το 1981, ενώ θα ακολουθήσει φαγητό στο Μποστάνι. Το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής θα κοινοποιηθεί στο face book. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8:30π.μ. από τον δημοτικό κήπο. Συμμετοχή 10 ευρώ.

Επίσης, στις 8 Νοεμβρίου 2020 διοργανώνεται ημερήσια εκδρομή στο σπήλαιο του Μαρά Δράμας. Το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση και θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Πληροφορίες: ώρες λειτουργίας γραφείου (Δευτέρα-Παρασκευή 10:30-13:00), οδός Αντιπάτρου 2 (2510228118, 6955476186).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.