Η διεθνής κολυμβητική συνάντηση μικρών ηλικιών Kavala Junior 2018, που διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας, προσέλκυσε μεγάλο αριθμό συμμετοχών και στέφθηκε από οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Το δελτίο Τύπου από τον Δήμο Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Απριλίου 2018, η διήμερη διεθνής κολυμβητική διοργάνωση στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας. Περισσότεροι από 550 αθλητές έλαβαν μέρος, ενώ το σύνολο των αθλητών, επισκεπτών και θεατών ξεπέρασε το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, κατά την τελετή έναρξης, τα 1.200 άτομα.

Η τριεθνής αυτή συνάντηση (Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία) συνοδεύτηκε επίσης από πολύ καλές επιδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί, πως εκατοντάδες επισκέπτες παρέμειναν στην πόλη από ένα έως τέσσερα βράδια. Χαρακτηριστικά, οι διακόσιοι επισκέπτες από Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα διανυκτέρευσαν τέσσερις ημέρες και αναχωρούν τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.