Σειρά τηλεφωνικών επαφών είχε χθες και σήμερα η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής με τον Αντιπεριφερειάρχη ΑΜΘ, Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους του Νομού Δράμας.

Συγκεκριμένα συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρ. Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γ. Παπαδόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γ. Ζιμπίδη, καθώς και με τους Δημάρχους Δράμας κ. Χρ. Μαμσάκο, Δοξάτου κ. Θ. Ζεκερίδη, Νευροκοπίου κ. Γ. Κυριακίδη, Παρανεστίου κ. Τ. Καγιάογλου και Προστοτσάνης κ. Θ. Αθανασιάδη.

Στις τηλεφωνικές αυτές επαφές τονίστηκε η ανάγκη καλύτερου συντονισμού για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν στον  Νομό μας σε σχέση με τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού. Επίσης, επιβεβαιώθηκε από τους εκπρόσωπους του Α’ και Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης η πιστή τήρηση των οδηγιών που παρέχονται από την πολιτεία και τους επίσημους φορείς, καθώς και η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία και την υγιεινή των πολιτών, των εργαζομένων και των συνεργατών. Στο ίδιο πλαίσιο δίνεται έμφαση στη στήριξη και αρωγή των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

«Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας είναι καταλυτικός. Το σύνολο των υπηρεσιών βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών της Δράμας. Ευχαριστούμε όλους όσοι δίνουν καθημερινό, τιτάνιο αγώνα στους Δήμους και την Αντιπεριφέρεια, 24 ώρες το 24ωρο, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις τους στη συλλογική προσπάθεια της χώρας για τη μη διασπορά και τη διαχείριση της πανδημίας. Οι πολίτες έχουμε χρέος να μείνουμε σπίτι και να τηρούμε πιστά τις οδηγίες της επίσημης πολιτείας. Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία. Συνεχίζουμε!» σημείωσε η Χαρά Κεφαλίδου.

Από το Γραφείο Τύπου της Χαράς Κεφαλίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.