Ο παγετός επανήλθε τις τελευταίες ημέρες, αφού η πτώση της θερμοκρασίας ήταν πέρα από «αισθητή» πολύ δε περισσότερο στην περιοχή του Κάτω Νευροκοπίου. Το επόμενο διάστημα δεν είναι καθόλου παράξενο τα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους και στα χωριά της περιοχής.

Τα βουνά γύρω από το ακριτικό λεκανοπέδιο είναι χιονισμένα εδώ και μέρες και φυσικά πέρα από την εικόνα που δημιουργούν, αλλάζουν και τη θερμοκρασία της περιοχής αφού η παρουσία τους κατεβάζει πολλούς βαθμούς τη θερμοκρασία του αέρα.

Σε ετοιμότητα φυσικά και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων που θα δημιουργήσουν τα καιρικά φαινόμενα αν και όταν εμφανιστούν. Η αλήθεια είναι πως όλο το προηγούμενο διάστημα πρακτικά δεν σταμάτησε η κίνηση οχημάτων και προσωπικού μιας και έστω και όχι συχνά, οι διελεύσεις των οχημάτων για ρίψη άλατος  πραγματοποιούνταν τακτικά. Με δεδομένα τα παραπάνω είναι σχεδόν σίγουρο πως ο χιονιάς πιθανό είναι να βρει «στο δρόμο» τα συνεργεία εκχιονισμού και φυσικά αυτό να ελαχιστοποιήσει το χρόνο αντίδρασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.