Όλες οι θετικά αξιολογημένες προτάσεις του τοπικού προγράμματος CLLD LEADER Νομού Δράμας εντάσσονται και θα υλοποιηθούν.

Είκοσι επιλαχούσες προτάσεις άμεσα θα λάβουν επιστολές για κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών ώστε να λάβουν απόφαση ένταξης.

Συνολικά, θα υλοποιηθούν μέσω του τοπικού προγράμματος CLLD LEADER στο Νομό Δράμας, 96 έργα, 23 δημόσιου και 73 ιδιωτικού χαρακτήρα.

Με ανάρτησή της στο FB η Α.Ε Δράμας τονίζει : «Μεγάλη η χαρά μας, μεγαλύτερες οι ευθύνες. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιτηθέντες φορείς στο τοπικό πρόγραμμα CLLD LEADER Νομού Δράμας για την προτίμηση, τους συμβούλους και μελετητές τους για την προσπάθεια που καταβάλουν, τις υπηρεσίες και εμπλεκόμενους φορείς στο νομό για τη βοήθεια τους, τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της Εταιρείας για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη και τέλος το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που διαχρονικά από την ίδρυση της Αναπτυξιακής Δράμας μέσω των διαφορετικών μορφών του προγράμματος LEADER στηρίζει το Νομό και την ύπαρξη και λειτουργία της εταιρείας μας.»

Πίνακας επιλαχόντων https://aned.gr/files/pe_27072021.pdf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.