Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κανείς εκ των τριών διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου δεν γνωστοποίησε ακόμα με ανακοίνωση του κάποια ονόματα προσώπων, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο τους.

Λίγο καιρό πριν η ανακοίνωση ονομάτων ήταν ζήτημα χρόνου για κάποιους εκ των υποψηφίων, μάλιστα κάποιοι το παρουσίαζαν ως μια διαδικασία που απλά θα επιβεβαίωνε την δυναμική τους. Αρκετό καιρό μετά καμιά ανακοίνωση δεν είδε το φως της δημοσιότητας, παρά κάποιες πληροφορίες οι οποίες ανεπίσημα δίνουν, έστω και κατά προσέγγιση, το στίγμα των εκλογών.  Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για στασιμότητα και στους τρεις συνδυασμούς, και ότι και οι τρείς έχουν φτάσει το υψηλότερο ποσοστό στα κομμάτια εκείνα των ψηφοφόρων όπου μπορούσαν να διεισδύσουν. Κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι στάσιμη είναι η παράταξη των Νέων, επειδή  απογοήτευσαν αυτούς που τους ακολουθούσαν και περίμεναν κάτι διαφορετικό. Εξακολουθεί ωστόσο, να φέρεται πρώτος ο Λευτέρης Ταμπουρίδης με περιθώριο περαιτέρω ανόδου, να ακολουθεί με διαφορά ο Γιάννης Κυριακίδης που φέρεται σταματημένος, και τρίτος, με δυναμική ανόδου, φέρεται ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Πλέον για να ανεβάσει κάποιος από τους δυο το ποσοστό του θα πρέπει να προκαλέσει το ενδιαφέρον των αναποφάσιστων ή να καταφέρει «μεταγραφή» στελεχών ή ψηφοφόρων από αντίπαλα «στρατόπεδα». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η μεγαλύτερη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα υπήρξε μεταξύ των παρατάξεων του Γιάννη Κυριακίδη και του Γιώργου Θεοδωρίδη. Ο μεν πρώτος κατάφερε να «κερδίσει» στελέχη σε αρκετά χωριά του Δήμου, τα οποία θα μπορούσαν να κινηθούν και προς την παράταξη του Γιώργου Θεοδωρίδη, στερώντας του έτσι πολύτιμο πολιτικό χώρο. Στον αντίλογο οι πληροφορίες κάνουν αναφορά σε υποψηφιότητες που έχει προσελκύσει ο Γιώργος Θεοδωρίδης στην έδρα του Δήμου και αναμένεται να αποτελέσουν πλήγμα στην εκλογική βάση της παράταξης των Νέων. Πολλά όμως, αναμένεται να αλλάξουν όταν ανακοινωθούν ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, αφού τότε θα αποσαφηνιστεί η δυναμική των παρατάξεων, δεδομένου ότι είναι βέβαιο πως τα ονόματα των ψηφοδελτίων θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη τελική επιλογή των ψηφοφόρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.