Ο καιρός συνεχίζει να είναι ζεστός και χωρίς πολλές βροχές με συνέπεια τη διαρκή ενασχόληση των παραγωγών με τις καλλιέργειες τους. Όπως αναφέρουν παραγωγοί από την περιοχή η ανάγκη για άρδευση έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες με ότι συνεπάγεται αυτό.

Πρώτο αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι φυσικά η οικονομική επιβάρυνση των παραγωγών, καθώς απαιτείται πλέον συχνή άρδευση των αγροτεμαχίων. Επίσης αυξάνονται οι ώρες εργασίας των παραγωγών.

Σημαντική επίσης η μεταβολή στην τιμή των καυσίμων το τελευταίο διάστημα. Είναι και αυτή μια εξέλιξη που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους παραγωγούς. Μάλιστα η τιμή των καυσίμων αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία με αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση των παραγωγών. Όλα τα παραπάνω φέρνουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση μεγάλη μερίδα παραγωγών που την περσινή χρονιά, είδαν τα έσοδα τους σχεδόν να μηδενίζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.