Η ΔΕΚΠΟΤΑ διοργάνωσε ήδη επιτυχώς Drive in Cinema και Drive in Disco καθώς επίσης και τον πρώτο κύκλο Summer Camp Πολιτισμού.

26 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου 13 δράσεις καθώς και μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2020.

2ος Κύκλος Summer Camp Πολιτισμού.

10 Αυγούστου, 28 Αυγούστου και 31 Αυγούστου, 3 εξαιρετικές συναυλίες μα Θέατρο Σκιών και Αγάθωνα, Γεράσιμο Ανδρεάτο και Ζωή Παπαδοπούλου.

17 έως 20 Αυγούστου Dramaica Youth Festival. Συμμετέχουν οι 1550 και οι Ζιώγαλας – Γιοκαρίνης και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα σχήματα.

7 κινηματογραφικές βραδιές στα χωριά και στους συνοικισμούς μας.

Θεατρική παράσταση με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ και άλλα θεατρικά σχήματα.

1ο Διεθνές Πολυμορφικό Φεστιβάλ “Undercurrent” (Μουσική και Τέχνες) – Από 29/8 έως 6/9 με πάνω από 15 δράσεις.

Από 5/9 η ΔΕΚΠΟΤΑ συμμετέχει στην 85η Δ.Ε.Θ.

13/9 – 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής

Τρίτη 15/9 έως Πέμπτη 17/9  Φεστιβάλ κίνησης και ζωής «Μαζί» για Α.Μ.Ε.Α. πρώτη φορά πανελλαδικά, πρωτοποριακό και καινοτόμο με πάνω από 6 δράσεις.

Σε κάθε εκδήλωση η δράση προηγείται ενημερωτικό βίντεο που αφορά τον Covid-19, ενώ τηρούνται απαρέγκλιτα όλα οι κανόνες προστασίας των πολιτών και τήρησης αποστάσεων, έτσι όπως αυτά περιγράφονται στο ΦΕΚ 2798/11-7-2020 και αφορούν σε υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών ζωντανού θεάματος και ακροάματος.

Η ΔΕΚΠΟΤΑ, ως κατ΄εξοχήν κοινωφελής επιχείρηση ανάπτυξης πολιτισμού, συνεχίζει όρθια να παράγει έργο επ΄ωφελεία όλων των Δραμινών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.