Έβαλε στόχο τα 3.000 εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2022-2023: Ο A. Haditaghi θέλει το 90% της ιδιοκτησίας της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965  

0
8

Τον στόχο της πώλησης τριών χιλιάδων (3.000) εισιτηρίων διαρκείας, για την περίοδο 2022-2023, έβαλε ο ιδιοκτήτης της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, Alexander Haditaghi, ο οποίος ανακοίνωσε το «πλάνο» που θέλει να υλοποιήσει. Απευθυνόμενος προς τους τοπικούς άρχοντες και τους φιλάθλους αναφέρει τα ακόλουθα: «Αγαπητοί φίλοι και φίλαθλοι της Καβάλας. Όπως όλοι ξέρουμε, για να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα στην Γ΄ εθνική κατηγορία, ή στην Super League 2 και κάποια μέρα να βρεθεί στην Super League, θα χρειαστούμε όλοι μας (εγώ, φίλαθλοι, πόλη και οι χορηγοί) να δεσμευτούμε εκατόν είκοσι τοις εκατό σε αυτή την ομάδα και σε αυτή την πόλη Τους τελευταίους δέκα μήνες, ήμουν πάντα ανοιχτός, ειλικρινής και διαφανής απέναντι στον κόσμο της Καβάλας. Η υπόσχεσή μου προς εσάς, είναι ότι θα συνεχίσω να είμαι πάντα έτσι!

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότερες από ενενήντα τοις εκατό πιθανότητες να παραμείνει η ομάδα μας στην Super League 2. Ανεξάρτητα από αυτό το αποτέλεσμα, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Έχω δώσει στους προπονητές και στα μέλη της ομάδας μας, την δυνατότητα να υπογράψουν και να φέρουν στην Καβάλα δεκαοκτώ κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να πρωταγωνιστούν τόσο στην Γ΄ εθνική κατηγορία, όσο και στην Super League 2. Στόχος μας είναι να υπογράψουμε τους ποδοσφαιριστές πριν από τις 15 Ιουλίου και η προετοιμασία θα αρχίσει την 1η Αυγούστου. Την ίδια ώρα, θα κρατήσουμε έξι θέσεις ανοιχτές στο ρόστερ μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022. Ελπίζω μέχρι εκείνη την ημέρα, να έχουμε εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να παίξουμε στην Super League 2 και αυτές οι θέσεις θα χρησιμοποιηθούν για την υπογραφή ξένων παικτών και παικτών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μπάτζετ της ομάδας μας για την Γ΄ εθνική κατηγορία υπολογίζεται περίπου στις πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ κι αν η ομάδα εξασφαλίσει το δικαίωμα να παίξει στην Super League 2, το μπάτζετ θα αυξηθεί στις εννιακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Για να στηριχθεί η ομάδα για φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια, είναι σημαντικό για εμένα και για τον σύλλογο, να γνωρίζουμε ότι έχουμε την αγάπη και την υποστήριξη των φιλάθλων και της πόλης. Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, στόχος μας είναι να πουλήσουμε τρεις χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας έως και τις 5 Ιουλίου 2022. Το εισιτήριο διαρκείας θα κοστίζει εβδομήντα ευρώ, τέσσερα ευρώ ανά παιχνίδι, ακόμα κι αν η ομάδα αγωνιστεί στην Super League 2. Αφού επιτευχθεί ο στόχος των τριών χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας, τα υπολειπόμενα εισιτήρια θα κοστολογούνται στα εκατόν σαράντα ευρώ, οκτώ ευρώ ανά εισιτήριο. Θέλω να γίνει ξεκάθαρο, πως οι τρεις χιλιάδες οπαδοί, ΔΕΝ θα χρειαστεί να πληρώσουν τίποτα τώρα. Θα ζητήσουμε απλώς ένα απλό έντυπο δέσμευσης, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους. Οι υποστηρικτές θα πληρώσουν για τα εισιτήρια όταν φτάσουμε τον στόχο των τριών χιλιάδων.

Παρόλο που κάναμε μία καλή σεζόν και είχαμε τους περισσότερους φιλάθλους από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Super League 2, είχαμε μόλις εννέα χορηγούς. Χωρίς την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των τοπικών εταιρειών, η ομάδα δεν μπορεί να είναι επιτυχής. Τα προηγούμενα χρόνια, ο Α.Ο. «Καβάλα» είχε πάντα εκατό με εκατόν πενήντα χορηγούς. Για την περίοδο 2022-2023, θέλουμε τουλάχιστον σαράντα τοπικές επιχειρήσεις να στηρίξουν την ομάδα. Τα πακέτα χορηγιών αρχίζουν από εννιακόσια πενήντα ευρώ και θα περιλαμβάνουν δύο πινακίδες γύρω από το γήπεδο και επίσης, θα παρέχεται δωρεάν μία κάρτα διαρκείας αξίας χιλίων ευρώ. Τα διακόσιες χιλιάδες ευρώ από τις πωλήσεις εισιτηρίων και η χορηγία σαράντα χιλιάδων ευρώ από τις τοπικές επιχειρήσεις, θα συμβάλλουν στην μείωση του ελλείμματος και των ζημιών σε μόλις διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ για την επόμενη χρονιά που θα καλύψει ο όμιλός μου.

Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και ο Δήμος της Καβάλας, επίσης, είχαν δεσμευτεί απέναντί μου για βελτιώσεις στο γήπεδο. Δυστυχώς, καμία από αυτές τις δεσμεύσεις δεν τηρήθηκε. Και πάλι για να μείνω στην Καβάλα και να στηρίξω την ποδοσφαιρική ομάδα, εδώ είναι αυτό που θα ζητούσα από τον δήμαρχο και την πόλη μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022. Αποκλειστική δεκαετής μίσθωση για το στάδιο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας φιλοξενίας συναυλιών, εκθεσιακών αγώνων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων, που θα αποφέρουν έσοδα, επισκέπτες και οικονομικά οφέλη στην πόλη και τον σύλλογο. Ο Δήμος να επισκευάσει τα αποδυτήρια, τα ντους και τις τουαλέτες στο γήπεδο. Συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης τουαλέτας για τις γυναίκες φιλάθλους της ομάδας. Επισκευάστε και εγκαταστήστε δεξαμενές ζεστού νερού, ώστε η ομάδα μας και οι φιλοξενούμενες ομάδες, να μπορούν να κάνουν ντους μετά τους αγώνες. Διόρθωση των προβολέων του γηπέδου, ώστε η ομάδα να μπορεί να παίζει και τις νυχτερινές ώρες, αλλά και δημιουργία πίνακα του σκορ στον χώρο του σταδίου. Τέλος, η αφαίρεση τουλάχιστον τριών χιλιάδων παλαιών θέσεων στο γήπεδο και η τοποθέτηση νέων. Οι θέσεις στο γήπεδό μας δεν έχουν αλλάξει για πάνω από δεκαπέντε χρόνια και κοστίζουν λιγότερο από έξι ευρώ ανά θέση για την αντικατάστασή τους. Αντικατάσταση του σημερινού χλοοτάπητα στο γήπεδο με νέο.

Χρειάζομαι την δέσμευση του Ερασιτέχνη Α.Ο. «Καβάλα» πως όταν η ομάδα προβιβαστεί στην Super League 2, το ενενήντα τοις εκατό της ιδιοκτησίας θα δοθεί πίσω στον όμιλό μου. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Στο τελευταίο μας παιχνίδι της σεζόν είχαμε πάνω από έξι χιλιάδες άτομα στο γήπεδο. Αυτό είναι μία σαφής ένδειξη της αγάπης αυτής της πόλης για την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.