ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΠΑΝΘΗΡΕΣ»: Οι «Πάνθηρες» βρίσκονται σε φάση αναδιοργάνωσης

0
14

Η άνοδος της ομάδας γυναικών στην Α2 εθνική κατηγορία, την περασμένη περίοδο, έβαλε τον πήχη ψηλότερα για τους διοικούντες την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καβάλας «Πάνθηρες», που άρχισαν μία προσπάθεια για την αναδιοργάνωση του σωματείου με νέα φιλοσοφία.

Η Ακαδημία στην βάση και η γυναικεία ομάδα στην κορυφή της αγωνιστικήςπυραμίδας

Οι μικρές ηλικίες θα συνεχίσουν να αποτελούν την βάση της αγωνιστικής πυραμίδας. Στο πλαίσιο ανάπτυξης της Ακαδημίας, μάλιστα, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 5 το απόγευμα, στο πάρκο Φαλήρου, θα πραγματοποιηθεί ένα αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από 4 έως και 7 ετών και για κορίτσια μεγαλύτερα των 7 ετών.

Στην κορυφή της αγωνιστικής πυραμίδας θα βρίσκεται η ομάδα γυναικών, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Ο προπονητής, Βαγγέλης Καρατσομπάνης, παρέμεινε στην θέση του και θα παρουσιάσει ένα σύνολο έμπειρων και νεαρών παικτριών, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και μία θετική παρουσία στην διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο «κορμός» θα αποτελείται από παίκτριες της ομάδας των νεανίδων, που είναι αρκετά φιλόδοξη φέτος, ενώ θα προστεθούν μερικές έμπειρες παίκτριες από μεταγραφές. Η διοίκηση, που θα εμπλουτιστεί στις επικείμενες αρχαιρεσίες, έχει φιλοδοξίες και για τα δύο τμήματα, γυναικών και νεανίδων, στην προσεχή περίοδο 2021-2022.

Μαζί με τις αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, θα γίνει κάλεσμα για εγγραφές μελών στο σωματείο, με σκοπό να στηρίξουν το εγχείρημα της αναδιοργάνωσης περισσότερα άτομα. Από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 κυκλοφορούν οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας γυναικών, με τιμές 40 και 20 ευρώ, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η διοίκηση, επίσης, θέλει να έχει δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. Εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα λειτουργήσει σύντομα και ιστότοπος του σωματείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.