Αυξημένη ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης

0
18

Η μεγάλη μείωση της τιμής του πετρελαίου έκανε πολλούς να το επιλέξουν για τη θέρμανση, του επόμενου όμως χειμώνα. Όπως οι ίδιοι οι πρατηριούχοι αναφέρουν η ζήτηση έχει αισθητά αυξηθεί μιας και οι καταναλωτές προσπαθούν να εξασφαλίσουν οικονομική θέρμανση από τώρα για τον επόμενο χειμώνα.

Δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που προτίμησαν να «βάλουν το χέρι στην τσέπη» τη φετινή άνοιξη προκειμένου να εξασφαλίσουν οικονομικότερη θέρμανση τον επόμενο χειμώνα. Μάλιστα όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν δεν είναι βέβαιο πως τον ερχόμενο χειμώνα θα είναι εύκολη υπόθεση η προμήθεια καυσόξυλων, για τους κατοίκους της περιοχής με το υπάρχον ευνοϊκό καθεστώς. Η προμήθεια πετρελαίου ήταν δυσβάσταχτο κόστος για την εξασφάλισης της θέρμανσης στην περιοχή του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, δεδομένων των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.   Πλέον όλα έχουν αλλάξει και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα προτιμήσουν το πετρέλαιο για τη θέρμανση του επόμενου χειμώνα. Μια πιθανή διατήρηση της τιμής του πετρελαίου στα επίπεδα αυτά θα δώσει λύσει στο πρόβλημα πολλών οικογενειών που και πολλά χρήματα δεν μπορούσαν να διαθέσουν για την προμήθεια πετρελαίου ή ξύλων αλλά και δεν είχαν τη δυνατότητα να υλοτομήσουν οι ίδιοι για την εξασφάλιση της απαραίτητης ποσότητας καυσόξυλων για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης του χειμώνα. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει ορθά ειπωθεί πως το ζήτημα της θέρμανσης των κατοικιών στην περιοχή, κάποιες  φορές που τείνει να μετατραπεί σε κοινωνικό πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.