ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ: Οι ευχαριστίες του προέδρου, Θανάση Κάππα, για την επιτυχημένη αγωνιστική, περίοδο

0
18

Τις ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες και όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο που πέρασε, εκφράζει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. «Γαία» Δράμας, Θανάσης Κάππας, ο οποίος αναφέρει τα ακόλουθα: «Τέλος μιας εξαιρετικής αγωνιστικής χρονιάς για φέτος και πρώτα απ’ όλους, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τον Χρήστο, τον Τάκη και την Παυλίνα, που απογείωσαν τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας φέρνοντας 2 χρυσά μετάλλια στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. και την άνοδο των γυναικών στην Α2 εθνική κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι και τη νέα χρονιά, θα κάνουν ακόμα καλύτερη και σπουδαιότερη πορεία με τη «Γαία».

Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες, που έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο κερδίζοντας με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια τους. Δύσκολη χρονιά, αλλά όσο πιο δύσκολη χρονιά τόσο πιο γλυκιά η επιτυχία στο τέλος. Είναι στιγμές που σίγουρα μένουν μία ζωή και όλοι ελπίζουμε να επαναληφθούν και να τις ζήσουν και οι νεότερες αθλήτριες της ομάδας. Επίσης, ευχαριστώ τους πολύτιμους συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο, Στάθη, Παύλο, Μπάμπη, Νίκο, Στέφανο. Τον έφορο Γιάννη, ο οποίος μου επέτρεψε να μην ασχολούμαι με δελτία, μεταγραφές, ανανεώσεις κ.λπ. και να κοιμάμαι ήσυχος.

Τους γονείς των μικρών κοριτσιών, που ως αφανείς ήρωες βίωσαν όλες τις προπονήσεις, τις μετακινήσεις, τους αγώνες και το άγχος των παιδιών και όλα αυτά αδιαμαρτύρητα, σαν να έπαιζαν οι ίδιοι. Σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, ήταν πάντα δίπλα μας. Είμαι σίγουρος ότι, τα πάντα θα ήταν φτωχότερα χωρίς αυτούς. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που ως «έβδομος παίκτης» μάς στήριξαν στις δύσκολες στιγμές και δεν ήταν και λίγες και πανηγύρισαν μαζί μας κάθε επιτυχία. Είναι τιμή μου, που προσέφερα όσο μπορούσα κι αυτό τον χρόνο στη «Γαία» Δράμας. Επίσης, θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς-υποστηρικτές της ομάδας και σε όλους αυτούς, που με την μεγάλη, ή μικρή οικονομική, ή υλική τους ενίσχυση, επένδυσαν σ’ εμάς. Πίστεψαν στην προσπάθεια να ανεβάσουμε, όπως κι έγινε, τη «Γαία» στην ελίτ του πανελλήνιου βόλεϊμπολ. Πάμε ψηλά και συνεχίζουμε δυνατά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.