Δήλωσε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Δόξα Δράμας: «Είμαστε ανοικτοί σε κάθε σοβαρή πρόταση»

0
15

Την δυσαρέσκεια του, για την δημοσίευση δηλώσεων και ειδήσεων περί φερόμενων επενδυτών, χωρίς να υπάρχει επίσημη πρόταση προς την διοίκηση, εξέφρασε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Δόξα Δράμας, Τάσος Καραγιαννίδης, ο οποίος δήλωσε πως η διοίκηση και οι μέτοχοι είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση συμμετοχής στο μετοχικό σχήμα. Αναλυτικά δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα μας, με τις άστοχες επιλογές του καλοκαιριού, βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Με την υπερπροσπάθεια αγνών Δοξαίων, που δέχθηκαν να μπουν στην διοίκηση, όταν όλοι αρνούνταν, η Δόξα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και οικονομικά ανταπεξήλθε και ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της με μηδαμινά έσοδα. Ταυτόχρονα, ορθολογιστικά διαχειρίζεται τα όποια κρατικά έσοδα, πληρώνονται οι προσφυγές ποδοσφαιριστών, οι μισθοδοσίες, οι διαιτησίες, οι οφειλές παρελθόντων μηνών στην αγορά κ.λπ., ενώ παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, η ομάδα μας, που ασφαλώς θα μπορούσε να έχει καλύτερη αγωνιστική πορεία, στέκεται αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα, όταν όλα φάνταζαν χαμένα.

Επίσης, προωθούνται νέα Δραμινά παιδιά και κτίζεται ένας σταθερός κορμός για το μέλλον, πράγμα που τόσα χρόνια ήταν το ζητούμενο. Μέλημά μας ήταν και είναι, παρά την ανυπαρξία λοιπών εσόδων λόγω κορονοϊού, να διατηρήσουμε όσο το δυνατό χαμηλότερο το οικονομικό άνοιγμα της ομάδας με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Είμαστε και θα είμαστε ανοικτοί σε κάθε σοβαρή πρόταση, που εγγράφως θα υποβληθεί, ώστε να αξιολογηθεί όχι μόνο από την διοίκηση της Π.Α.Ε., αλλά και την γενική συνέλευση των μετόχων, όταν αυτή νομίμως θα πραγματοποιηθεί. Συνέλευση στην οποία θα γίνει πλήρης οικονομικός απολογισμός από την εποχή αποχώρησης του μεγαλομετόχου, Ιωάννη Μπύρου, μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης.

Δηλώσεις διαφόρων που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, είτε μέσω διαδικτύου, είτε μέσω συνεντεύξεων, χωρίς καμία επίσημη πρόταση προς την Π.Α.Ε., μόνο σύγχυση και ζημιά κάνουν στην αγαπημένη μας ομάδα, αφού καλλιεργούν, αναίτια, ένα δυσμενές και ασαφές, σε βάρος της Π.Α.Ε. και της Δόξας, κλίμα, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η διοίκηση κι εγώ προσωπικά ως πρόεδρος, που μπήκα μπροστά στην πιο δύσκολη περίοδο για την ομάδα, είμαστε εδώ για να εξετάσουμε κάθε σοβαρή πρόταση, όμως δεν μπορούμε να ανεχθούμε οποιαδήποτε δήλωση, πράξη, ή ενέργεια, οποιουδήποτε θέλει να αυτοπροβληθεί, ή σκοπεύει να θίξει την δημόσια εικόνα της ομάδας, για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με το όνομα και την ιστορία της Δόξας. Παιχνίδια σε βάρος της ιστορικής μας ομάδας, κανένας Δοξαίος δεν πρέπει να ανεχθεί. Γι’ αυτό, ζητάμε από τους αγνούς φιλάθλους, πέρα από συμπάθεια σε πρόσωπα, ή καταστάσεις, να την προστατεύσουν. Τέλος, δηλώνουμε ότι είμαστε ανοιχτοί, μέχρι να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων, σε κάθε καλοπροαίρετο Δοξαίο μέτοχο και μη, να του παράσχουμε κάθε ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Καλούμε όλους τους καλοπροαίρετους Δοξαίους, να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα περίεργα, ανυπόστατα  και ανεύθυνα κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά, τα οποία στερούνται κάθε λογικής βάσης και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Για μένα και όλους τους αγνούς Δοξαίους, η Δόξα ήταν και είναι πάνω απ’ όλα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Δόξα Δράμας αντιμετώπισε την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 τον Απόλλωνα Λάρισας. Η φιλοξενούμενη ομάδα, με τέρμα που σημείωσε στο α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού (σκόρερ ο Σκούπρας), πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η «Δόξα» έμεινε, για ένα ακόμα παιχνίδι, με την προσπάθεια να ισοφαρίσει στο β΄ ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, από πλάγια θέση δεξιά, σούταρε δυνατά και η μπάλα εξοστρακίστηκε από την οριζόντια δοκό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Καραϊσκάκης Άρτας-Ιωνικός Νίκαιας 0-3, Τρίκαλα-Ξάνθη 0-0, Διαγόρας Ρόδου-Εργοτέλης (άρχισε στις 3:30μ.μ.), Λεβαδειακός-Παναχαϊκή 3-0, Ιεράπετρα-Χανιά 0-1. Η βαθμολογία είναι η εξής: Ιωνικός Νίκαιας 40, Λεβαδειακός 35, Ξάνθη 32, Χανιά 31, Εργοτέλης 28, Διαγόρας Ρόδου 26, Παναχαϊκή 25, Απόλλων Λάρισας 24, Δόξα Δράμας 20, Τρίκαλα 20, Ιεράπετρα 12, Καραϊσκάκης Άρτας 12. Το Σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου 2021 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Ιωνικός Νίκαιας-Δόξα Δράμας, Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός, Τρίκαλα-Καραϊσκάκης Άρτας, Ξάνθη-Διαγόρας Ρόδου, Εργοτέλης-Ιεράπετρα, Παναχαϊκή-Χανιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.