Δεν θα γίνουν δίκες και πλειστηριασμοί από 17 έως και 24 Μαΐου 2023

0
16

Ενόψει της διενέργειας των εθνικών εκλογών στις 21 Μαΐου 2023, αναστέλλονται οι εργασίες των δικαστηρίων και η διενέργεια πλειστηριασμών, από τις 17 έως και τις 24 Μαΐου 2023. Συγκεκριμένα, αναστέλλονται οι εργασίες των δικαστηρίων ως ακολούθως:

-Για τα πολιτικά-ποινικά δικαστήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης, η αναστολή εργασιών αρχίζει στις 17 και εκτείνεται έως και την 26η Μαΐου 2023.

-Οι ποινικές δίκες που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από την ημερομηνία έναρξης της αναστολής και δεν θα περατωθούν την ίδια ημέρα, συνεχίζονται μετά από την ημερομηνία λήξης της αναστολής. Εξαιρείται της αναστολής, η εκδίκαση των κακουργημάτων, σε περιπτώσεις που λήγει το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων. Ζητήματα λειτουργίας των δικαστηρίων για την αυτόφωρη διαδικασία και την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, θα ρυθμιστούν με αποφάσεις των διοικήσεων των οικείων δικαστηρίων.

-Η λειτουργία των έμμισθων υποθηκοφυλακείων αναστέλλεται από 19 έως και 22 Μαΐου 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.