Ζωντανές εμφανίσεις Φίλιππου Πλιάτσικα, Λευτέρη Ελευθερίου, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στη «Μυροβόλο Άνοιξη»

Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2017

0
19

Η «Μυροβόλος Άνοιξις» έχει τη χαρά να υποδεχτεί έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ», τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ο οποίος έρχεται στον συγκεκριμένο χώρο για δεύτερη φορά, για να παρουσιάσει τη νέα δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, αλλά και τραγούδια από παλιότερες δουλειές, σε μία μουσική πορεία πάνω από δύο δεκαετίες.

Με τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν και το παρόν, έρχεται να «βάλει φωτιά», όπως είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής του πρότασης και να απογειώσει το κοινό της πόλης για μία βραδιά, στις 25 Φεβρουαρίου 2017 (ημέρα Σάββατο), με τρόπο που μόνο αυτός και οι συνεργάτες του γνωρίζουν. Ο ήχος γνωστός και αγαπημένος, τραγούδια που έχουν γίνει ένα με τις ζωές μας και ο καθένας έχει να διηγηθεί μία διαφορετική ιστορία με μουσική υπόκρουση, τις μελωδίες και τους στίχους από αυτά. Από την εποχή των «Πυξ Λαξ», την προσωπική του καλλιτεχνική διαδρομή, τις συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αρκετά κομμάτια του παζλ της καλλιτεχνικής ζωής του Φίλιππου. Επίσης, η βραδιά θα έχει μουσικές εκπλήξεις και αναπάντεχες διασκευές τραγουδιών. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Σάλτας (πιάνο), Χάρης Μιχαηλίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Λιβαδάς (τύμπανα) και ο Νίκος Παππάς (ρύθμιση του ήχου).

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, στη σκηνή θα εμφανιστούν ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, σε μία μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο: «ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ, ΑΜΙΛΗΤΑ, ΑΓΕΛΑΣΤΑ».

Δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες, μοναδικοί ο καθένας στο είδος του, σε μία εκρηκτική μουσική παράσταση. Ο Λευτέρης Ελευθερίου, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι και τις μιμήσεις του, συναντά τον «άνθρωπο ορχήστρα», Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και ταξιδεύουν παρέα σε όλη την Ελλάδα. Με όχημα την μουσική και την πρόζα, οι δύο πληθωρικοί και ασυγκράτητοι performers, έχουν συμπράξει σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τα πιο διαφορετικά μουσικά είδη με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Θα κάνουν το κοινό να γελάσει με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, να νοσταλγήσει στιγμές από την εποχή των μπουάτ και από μελωδικές στιγμές του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, θα συγκινήσουν με αγαπημένες μπαλάντες και θα ροκάρουν σε ήχους πιο ηλεκτρικούς, που αρχίζουν από τη δεκαετία του ‘60, συνεχίζουν στη δεκαετία του ‘90 και καταλήγουν στη σύγχρονη εποχή. Δίπλα τους παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν, οι μοναδικοί Sleeping Band (Σωτήρης Βλισίδης στα πλήκτρα, Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος πλήκτρα, πιάνο, ακορντεόν, μπάσο, Χάρης Κωνσταντόπουλος κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, Στέλιος Πασχάλης στα τύμπανα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.