Η Δράμα θα αποκτήσει σχολή κινηματογράφου!

0
9

Την ίδρυση σχολής κινηματογράφου στην πόλη της Δράμας, από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Χριστόδουλος Μαμσάκος, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε εντός της Μεγάλης Εβδομάδας. «Ήρθε η ώρα, που θα υλοποιηθεί η μακροχρόνια απαίτηση, το όνειρο και η επιθυμία όλων των Δραμινών, για δημιουργία Πανεπιστημιακής σχολής στη Δράμα», είπε και πρόσθεσε: «Με συντονισμένες κινήσεις τόσο δικές μου, όσο και του βουλευτή, κυρίου Χρήστου Καραγιαννίδη, αλλά και του καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, κυρίου Αντώνη Παπαδόπουλου και με τη θερμή υποστήριξη του προέδρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, δίνεται η δυνατότητα στην περιοχή μας, να μπει δυναμικά στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η δημιουργία προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών κινηματογράφου, τα επιμορφωτικά σεμινάρια, η αξιοποίηση του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, θα αποτελέσουν μία ουσιαστική και σημαντική συμβολή στην οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και πνευματική ανάπτυξη της περιοχής μας. Αποδεικνύεται έμπρακτα, ότι όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όλα όσα μας αξίζουν.

Δεν χωρούν μικροπολιτικές σε θέματα που δίνουν ώθηση στη Δράμα μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνετέλεσαν στην επίτευξη του στόχου και φυσικά, τους φορείς της Δράμας και της Περιφέρειας, που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Οι συνδημότες μας μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, γιατί η δημοτική μας αρχή θέτει τα θεμέλια της προόδου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.