Η ομάδα του mobile school της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. στο πρώτο διαπολιτισμικό σεμινάριο

0
29

Στο πρώτο διαπολιτισμικό διαδικτυακό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Mobile School του Βελγίου συμμετείχε και το mobile school της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Εκπρόσωποι mobile schools από όλο τον κόσμο είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να αναφερθούν στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τον Covid-19.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Βέλγιο, την Ρουμανία, τις Φιλιππίνες, την Σρι Λάνκα, την Γαλλία, την Αλβανία, την Ουγκάντα και την Αφρική. Η ομάδα του mobile school της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. ενημέρωσε τους συμμετέχοντες πως μετά από τρεις περίπου μήνες καραντίνας, ξεκινά τις παρεμβάσεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παράλληλα προετοίμασε και το πλάνο παρεμβάσεων στους δύο γειτονικούς Νομούς Καβάλας και Ξάνθης.

Στο σεμινάριο ο κάθε φορέας είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει παράλληλα και το έργο του ενώ το σεμινάριο ξεκίνησε με ένα διασκεδαστικό ενεργητικό παιχνίδι που οργάνωσε η συντονίστρια του mobile school της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής Joke Verreth.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.