Με πέντε μετάλλια στο Δρακόντιο Θεσσαλονίκης: Άρχισε η αγωνιστική περίοδος στη σκοποβολή πήλινου στόχου για τον Α.Σ. «Αετός»

0
28

Μ’ ένα κύπελλο και πέντε μετάλλια, (2 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο) επέστρεψε η πενταμελής ομάδα των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΕΤΟΣ» Καβάλας, από τον πρώτο αγώνα σκοποβολής πήλινου στόχου, του πανελληνίου πρωταθλήματος σκητ β και γ κατηγορίας, που έγινε το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Θεσσαλονίκης, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου είναι τα εξής:

Β κατηγορία

1ος νικητής Δημήτρης Βαβάκας, 2ος νικητής Σοφοκλής Κουταλιάγκας, 3ος νικητής Αθανάσιος Χάσπαρης, 8ος νικητής Πέτρος Στάθης.

Α κατηγορία

2ος νικητής Αθανάσιος Ντενικοράκης

Κατηγορία διαχρονικών αθλητών

1ος νικητής Αθανάσιος Χάσπαρης

Επιπρόσθετα, οι αθλητές του «Αετού» βαθμολογήθηκαν στην κατηγορία τους και οι πρώτοι νικητές τέθηκαν επικεφαλής της αντίστοιχης βαθμολογίας του πανελληνίου πρωταθλήματος των 26 αγώνων, που είναι όλοι εκτός έδρας. Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου είναι στη Θεσσαλονίκη στις 28 και 29 Μαρτίου 2020 και ακολουθεί στις 4 και 5 Απριλίου 2020, στο Πλέβεν Βουλγαρίας, ο πρώτος διεθνής αγώνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.