Ο ποδηλατικός αγώνας Hydrama Tour προβάλλει το Νευροκόπι

0
10

Πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά στο Νευροκόπι, ο ποδηλατικός αγώνας Hydrama Tour, με την συμμετοχή κορυφαίων ομάδων και ποδηλατών από την Ελλάδα, την Ρουμανία και τις εθνικές ομάδες Κύπρου και Βουλγαρίας, με συνδιοργανωτές τον Α.Σ. «Χίλια Δέντρα» και τον Δήμο Νευροκοπίου. Συνολικά συμμετείχαν 145 αθλητές και πλήθος εθελοντών πολιτών.

Η διοργάνωση στοχεύει στην ανάπτυξη της ποδηλασίας και την προβολή του Δήμου Νευροκοπίου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε μία περιοχή που προσφέρεται για θεματικό αθλητισμό. Σε όλο το μήκος της διαδρομής, οι αθλητές συνάντησαν απομεινάρια των οχυρωματικών έργων και των πεδίων μαχών κατά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο, το οροπέδιο όπου καλλιεργείται η φημισμένη πατάτα, ενώ σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, μέσα από μεικτά δάση πεύκου και οξιάς, απόλαυσαν την λίμνη των Ποταμών.

Ο αγώνας των 84 χιλιομέτρων άρχισε από την πλατεία του Βώλακα, ενώ οι ποδηλάτες διέσχισαν την διαδρομή Ε.Ο. Δράμας-Νευροκοπίου, Γρανίτης, Οχυρό, Περιθώρι, διασταύρωση Βαθυτόπου, Νευροκόπι Ε.Ο. 57, οδός Πλαστήρα, οδός Λαμπριανίδου, αριστερά προς Εξοχή, δεξιά προς Χρυσοκέφαλο, Λευκόγεια, φράγμα Λευκογείων, αριστερά προς Ποταμούς, Λιβαδάκι, Αχλαδιά Μικροκλεισούρα, δεξιά προς Βώλακα και τερμάτισαν πάλι στην πλατεία Βώλακα.

Την πρώτη ημέρα και στην κατηγορία Elite League, στην 1η θέση τερμάτισε ο Γεώργιος Μπούγλας, με χρόνο 02:44:20, στην 2η θέση ο Γιάννης Ηλιάδης και στην 3η θέση ο Δημήτριος Χρηστάκος.

Στον αγώνα Sportive 84 χλμ., στην 1η θέση τερμάτισε ο Petar Dashev, με χρόνο 02:28:21, στην 2η θέση ο Nikola Tsanev και στην 3η θέση ο Armand Dudija, ενώ η Χριστίνα Γρε ήταν πρώτη στις γυναίκες.

Στον αγώνα των 125 χλμ. αγωνίστηκαν 86 αθλητές. Στην 1η θέση τερμάτισε ο Αλέξανδρος Ματζάνγκος, με χρόνο 03:17:43, στην 2η θέση ο Χαράλαμπος Καστραντάς και στην 3η θέση ο Περικλής Ηλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.