Ο «τοίχος της καλοσύνης» Δράμας γιορτάζει τα 4 έτη προσφοράς με τη δράση: «μοίρασε αγάπη»

0
31

Ο «τοίχος της καλοσύνης» Δράμας γιορτάζει τα τέσσερα έτη συνεχούς παρουσίας και δράσης, με εθελοντικές πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς. Με αφορμή την επέτειο οργάνωσε την πρωτότυπη δράση: «μοίρασε αγάπη», με στόχο να διαδώσει τις αξίες της καλοσύνης και της ανιδιοτελούς αγάπης. «Οι εθελοντές και εθελόντριες του «τοίχου», ετοιμάσαμε μία κάρτα στολισμένη μ’ ένα χειροποίητο τριαντάφυλλο, την οποία σκοπεύουμε να τοποθετήσουμε σε αυτοκίνητα, για να κινητοποιήσουμε τους συνανθρώπους να συμμετέχουν σε μία αλυσίδα αγάπης. Συγκεκριμένα, θέλουμε να τους παρακινήσουμε να προσφέρουν το τριαντάφυλλο σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, να δώσουν χαρά με μία πράξη καλοσύνης, να μοιράσουν αγάπη και να κάνουν όμορφη την ημέρα τους και την ημέρα των συνανθρώπων τους. Κι όλα αυτά, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε πράξη καλοσύνης μας ανταμείβει με θετικά συναισθήματα και μας υπενθυμίζει τις σημαντικές όψεις της ζωής: την προσφορά, την καλοσύνη και την αγάπη.

Με συγκίνηση θέλουμε να αναφερθούμε στην περσινή δράση «για το τριαντάφυλλο σου», που οργανώσαμε με αφορμή τα τρίτα γενέθλια του «τοίχου της καλοσύνης». Μία δράση εμπνευσμένη από το βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, «Ο μικρός πρίγκιπας», που στόχο είχε, να μοιράσει το φως της γνώσης απλόχερα στις σχολικές βιβλιοθήκες της όμορφης Δράμας, καθώς και σε πολλές οικογένειες του Νομού. Ο απολογισμός της δράσης, στην οποία ανταποκρίθηκαν μικροί και μεγάλοι αναγνώστες, εκδοτικοί οίκοι, βιβλιοπωλεία, ακόμα και συγγραφείς, ήταν η συλλογή και διανομή 2.856 βιβλίων όλων των ειδών και για όλες τις ηλικίες. Εκατοντάδες δεκάδες δέματα γεμάτα βιβλία κατέφθασαν από Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Χαλκιδική, Σέρρες κι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, υποστήριξαν έμπρακτα τη δράση και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με μία πρωτοφανή έκφραση αλληλεγγύης.

Με αφορμή των επετειακών δράσεων τόσο της φετινής, όσο και της περσινής χρονιάς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, τον καθένα ξεχωριστά, που τέσσερα χρόνια στηρίζετε τις δράσεις του «τοίχου». Σας ευχαριστούμε που συμβάλετε ενεργά στο να ταξιδέψει η ιδέα του «τοίχου» και να μεταδοθούν οι αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης. Επιπλέον, αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη που έχετε συνδράμει, με την αδιάκοπη και ανιδιοτελή συμμετοχή και τη γενναιόδωρη προσφορά σας, στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, να προσφέρουμε βοήθεια σε πάνω από 300 οικογένειες του Νομού Δράμας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που βοηθάτε να διευρύνουμε τις δράσεις και να αντλούμε ηθική υποστήριξη, για να φέρουμε εις πέρας το έργο που μας έχετε εμπιστευτεί, πάντα με σεβασμό στις τέσσερις βασικές αρχές μας: αλληλεγγύη, ανωνυμία, ανθρωπιά, ανιδιοτέλεια. Και το μεγαλύτερο ευχαριστώ, για το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε, της ανθρωπιάς, της αγάπης, της καλοσύνης», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.