Παραδόθηκαν υφασμάτινες μάσκες, για το προσωπικό του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης και της 25ης ΜΚΒ

0
18

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συνεχίζοντας τη διανομή υγειονομικού υλικού στις μονάδες της Περιφέρειας, παρέδωσε υφασμάτινες μάσκες πολλαπλής χρήσης, που της χορηγήθηκαν από τον Δήμο Καβάλας, στο προσωπικό που υπηρετεί στο Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης και την 25η ΜΚΒ (Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων). Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή» του Δήμου, Φιλήμωνα Ξουλόγη και τον σύμβουλο, Νικόλαο Χατζηδημητρίου, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ένωση, για τη διάθεση υγειονομικού υλικού στα στρατιωτικά νοσοκομεία και τις μονάδες.

Βεβαιώνει πως θα συνεχίσει την προσπάθεια, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, πεπεισμένη ότι οι ενέργειές της, θα έχουν την αμέριστη στήριξη φορέων, Υπηρεσιών και ιδιωτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.