ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ/ΘΑΣΟΥ: Έγινε συνάντηση για την βιοκλιματική αναβάθμιση του 12ου δημοτικού σχολείου Καβάλας

0
23

Με εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του 12ου δημοτικού σχολείου Καβάλας συναντήθηκε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, συζήτησαν την ένταξη ενός νέου υποέργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου, με προϋπολογισμό 811.000 ευρώ. Οι εργασίες έχουν αντικείμενο την βιοκλιματική αναβάθμιση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και διαμορφώσεις στους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, που ενέταξε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ακόμα ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο Καβάλας. Εξάλλου, αποτελεί βασική προτεραιότητα η περιβαλλοντική αναβάθμιση των σχολικών υποδομών σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Αξιοποιούμε ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία και σε συνεργασία με τους Δήμους, υλοποιούμε παρεμβάσεις ενεργειακής εξοικονόμησης σε σχολικά κτήρια, με σημαντική ωφέλεια τόσο στην οικονομία, όσο και στο περιβάλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.