Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Εκσυγχρονίζει την διαδικτυακή παρουσία της

0
15

Στην αξιοποίηση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) προχωράει η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) «Δόξα» Δράμας. Συγκεκριμένα, στα γραφεία της εταιρείας Happyonline στην Αθήνα, ειδικοί συνεργάτες σχεδιάζουν, με κάθε λεπτομέρεια, την σύγχρονη ιστοσελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο. Τα σημαντικά όπλα της Π.Α.Ε., ακόμα, είναι η WEB TV και το νέο application, που θα αγκαλιάσει τους απανταχού φιλάθλους των «Μαυραετών».

Νίκησε 1-0

τον «Αλμωπό»

Αριδαίας

Όσον αφορά την προετοιμασία, η «Δόξα» έδωσε ένα ακόμα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Νικοτσάρα, με αντίπαλο τον «Αλμωπό» Αριδαίας. Με τέρμα που σημείωσε ο Ολλανδός αμυντικός ποδοσφαιριστής Μποζ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο β΄ ημίχρονο, η «Δόξα» πήρε τη νίκη επί του δυνατού αντιπάλου από την Αριδαία.

Έλαβε άδεια συμμετοχής

στο πρωτάθλημα

της super league 2

Επίσης, η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία «Δόξα» Δράμας, είναι μεταξύ των οκτώ Π.Α.Ε. που έλαβαν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της super league 2. Η άδεια συμμετοχής, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αποτελεί απόδειξη της οργάνωσης, της νοικοκυροσύνης και της αξιοπιστίας της εταιρείας, την οποία εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος, Χάρης Γρηγορίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.