Συνάντηση Κωνσταντίνου Δ. Μπλούχου με την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λίνα Μενδώνη  

0
22

  Ο Βουλευτής Δράμας – Νέα Δημοκρατία κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος είχε την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού με την αρμόδια Υπουργό Κα Λίνα Μενδώνη.

  Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκαν σε θέματα πολιτισμού της Δράμας από τα οποία προκύπτει η χρεία έργων, των οποίων η χρηματοδότηση μπορεί να εξασφαλισθεί από την ένταξή τους σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

  Η λειτουργία των  Πολιτιστικών Συλλόγων της Δράμας δεν περιορίζεται απλά  σε διάφορες σημαντικές δράσεις. Αρκετοί σύλλογοι μας έχουν δραστηριοποιηθεί και προβεί σε αξιολογότατες προτάσεις προς το Υπουργείο  με την προσδοκία της  θετικής  εξέλιξης τους . 

Στο πέρας της συνάντησης, ο κ. Μπλούχος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Κα Υπουργό για την προσοχή και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει σε όλα όσα της προτείνουμε και της υποβάλλουμε αλλά κυρίως και πρωτίστως για τη θετική της ανταπόκριση. Να τονίσω  ιδιαίτερα ότι η κάλυψη της προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Δράμας για την λειτουργία του Φεστιβάλ και φέτος θα πραγματοποιηθεί  από εθνικούς πόρους ενώ η συνέχιση αυτής της χρηματοδότησης αποτελεί ρητή δέσμευση του Υπουργείου και για τα ερχόμενα τρία έτη (2023-2025) από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Γραφείο Βουλευτή Ν. Δράμας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κωνσταντίνου Δ. Μπλούχου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.