ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αξιωματικός εγνωσμένης ικανότητας και εμπειρίας, ο νέος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας

0
20

Ο πρόεδρος, Ηλίας Κιοσσές, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας χαιρετίζουν την τοποθέτηση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ως αστυνομικού διευθυντή, Ιωάννη Καραμανλή, ενός αξιωματικού εγνωσμένης ικανότητας και εμπειρίας, προικισμένου με αρχές και αξίες που λίγοι αξιωματικοί κατέχουν στην ΕΛ.ΑΣ. και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον αγώνα που θα καταβάλει τόσο ο ίδιος, όσο οι αξιωματικοί και κατώτεροι αστυνομικοί, για την πάταξη της εγκληματικότητας και για την υπηρεσία των πολιτών στο Νομό Καβάλας.

«Η πείρα του παρελθόντος έχει αποδείξει ότι πρέπει να αποφεύγονται ενέργειες εντυπωσιασμού, οι οποίες, τελικά, μένουν ατελέσφορες και καταλήγουν εις βάρος της αξιοπιστίας της Αστυνομίας. Οι απόστρατοι αστυνομικοί και γενικά οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι αφιέρωσαν μία ολόκληρη ζωή στην υπηρεσία του πολίτη, τον μόχθο των οποίων αυτοί, καλύτερα από κάθε άλλο, γνωρίζουν και συμμερίζονται, θα επικροτούν τις επιτυχίες των εν ενεργεία συναδέλφων τους, όπως και στο παρελθόν έπρατταν, θα καυτηριάζουν όμως και θα λυπούνται βαθύτατα για κάθε αρνητικό, ή μορφή βίας, η οποία θα προέρχεται από αυτούς και αποβαίνει εις βάρος των πολιτών της Καβάλας.

Επίσης, εύχονται στον απερχόμενο αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, υποστράτηγο ε.α., Γεώργιο Γκράνα, αφού τον ευχαριστήσουν για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία, να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, με υγεία και με όλα τα καλά του κόσμου, που του στέρησε η υπηρεσιακή του ιδιότητα», αναφέρει, ακόμα, το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.