ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Περιορισμένος ο αριθμός των συμμετεχόντων στη σχολή ανανέωσης των ταυτοτήτων

0
14

Συνεχίζονται οι εγγραφές, για την ανανεωτική σχολή ταυτοτήτων, από τα μέλη του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου 2018 στην Καβάλα. Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε ο σύνδεσμος αναφέρονται τα ακόλουθα: «Εφιστούμε την προσοχή στα μέλη που δεν έχουν κάνει εγγραφή ακόμα, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, διότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν εκτός της διαδικασίας. Την εν λόγω σχολή, έχουν υποχρέωση να την παρακολουθήσουν, οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές έως και τις 31/12/2017, των διπλωμάτων UEFA Α, UEFA Β, καθώς και αυτών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και των εξομοιουμένων γυμναστών. Η συμμετοχή όλων όσων ενδιαφέρονται να εργασθούν σαν προπονητές είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους (2019-2021) που θα εκδοθεί μέσα στο 2018. Για εγγραφές-πληροφορίες, τα μέλη πρέπει να απευθύνονται στον γενικό γραμματέα του συνδέσμου, Μάνθο Κλεανθίδη (τηλ. 6945295129)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.