Το Νευροκόπι στα γήπεδα

0
20

Νίκη για την ομάδα του Βώλακα το απόγευμα του Σαββάτου που πέρασε και ήττα έκπληξη για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου

Καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Βώλακας, πήρε δίκαια τη νίκη από την ομάδα της Καλής Βρύσης  η οποία παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μαχητική και έτοιμη να διεκδικήσει περισσότερα από μία καλή εμφάνιση. Οι παίκτες του Βώλακα δημιούργησαν ευκαιρίες, έλεγξαν το παιχνίδι και έφτασαν στη νίκη. Στην ίδια αγωνιστική ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα των Κουδουνίων. Πολύ καλύτερος ο Ακρίτας  Κάτω Νευροκοπίου κατάφερε να προηγηθεί και να ελέγχει την αναμέτρηση, σχεδόν μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Αδράνεια και αίσθημα υπεροχής ίσως ήταν τα στοιχεία που έδωσαν την ευκαιρία στα Κουδούνια να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής 2ου ομίλου Α κατηγορίας:

Αστέρας Κουδουνίων – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 3-2

Δόξα Βώλακα – Α.Ε. Καλής Βρύσης 2-1

Αναμετρήθηκαν οι δύο εκπρόσωποι της περιοχής στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος το απόγευμα της Κυριακής για την 8η αγωνιστική. Στο γήπεδο της Κάτω Βροντούς η τοπική Δόξα φιλοξένησε τη Δόξα Μικροκλεισούρας στην αναμέτρηση που αποτελεί το τοπικό ντέρμπι των δύο ομάδων του ακριτικού Δήμου. Η αναμέτρηση είναι πολλές φάσεις και επίσης πολλά γκολ. Αυτό που έλειψε ήταν η ένταση και σίγουρα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Κάτω Βροντούς παρακολούθησαν ένα ευχάριστο αθλητικό θέαμα. Καλύτερη η Κάτω Βροντού πήρε δίκαια τους βαθμούς της νίκης.

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής 2ου ομίλου Β κατηγορίας:

Δόξα Κάτω Βροντούς – Δόξα Μικροκλεισούρας 6-5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.