ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Θα χρηματοδοτηθούν δράσεις καινοτομίας με 62 εκατομμύρια ευρώ

0
22

Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός και ο υφυπουργός, Γεώργιος Στύλιος, ανακοίνωσαν την έκδοση της Πρόσκλησης για την Δράση 2 των Υπομέτρων 16.1-16.2 «Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου των επιχειρησιακών ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας» και 16.1-16.5 «Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου των συνεργασιών, με σκοπό την προώθηση δράσεων, οι οποίες επιδεικνύουν σεβασμό για την προστασία του περιβάλλοντος και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή», στο πλαίσιο του Μέτρου 16 «Συνεργασία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) της Ελλάδας 2014-2020. Την Πρόσκληση υπογράφει ο γενικός γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο συνολικός προϋπολογισμός της Πρόσκλησης ανέρχεται στα 62 εκατομμύρια ευρώ. Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης για την Δράση 2 του Μέτρου 16, έχουν μόνο οι δικαιούχοι της Δράσης 1. Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης για την Δράση 2, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (http://www.ependyseis.gr), από την Τρίτη 18 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, για όσους έχουν ενταχθεί στην Δράση 1. Όσες επιχειρησιακές ομάδες είναι σε διαδικασία ένταξης στην Δράση 1, η υποβολή των αιτήσεων στήριξης θα αρχίζει την επομένη της ημερομηνίας της απόφασης ένταξης στην Δράση 1 και μέχρι δύο μήνες. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο Π.Σ.Κ.Ε., πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης έως και την ημερομηνία οριστικοποίησης της αίτησης στήριξης στο Π.Σ.Κ.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.