Φθινοπωρινός ο καιρός τις τελευταίες ημέρες

0
12

Ήπιες θερμοκρασίες τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Κάτω Νευροκοπίου μιας και οι βροχές που συνεχίζονται δεν επιτρέπουν στο θερμόμετρο να «κατρακυλήσει». Όπως και σε πολλές περιοχές της χώρας τα καιρικά φαινόμενα έχουν «φθινοπωρινά χαρακτηριστικά». Αυτό βεβαίως δεν είναι κάτι το οποίο θα συνεχιστεί για πολύ, αφού ήδη η αλλαγή του καιρού με χειμερινά χαρακτηριστικά είναι αναμενόμενη.

Η πτώση της θερμοκρασίες το επόμενο διάστημα είναι προφανές πως θα «επαναφέρει» το χειμώνα στην περιοχή, αφού ήδη οι προγνώσεις κάνουν λόγο για «ψυχρή εισβολή». Γνώριμες και οι θερμοκρασίες και οι συνθήκες του χειμώνα στους ακρίτες κατοίκους της περιοχής, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα «απαιτητικός» αλλά και «δαπανηρός» για τους ανθρώπους των συνόρων. Είναι μια μεγάλη δαπάνη που βαρύνει τους  οικογενειακούς προϋπολογισμούς. Κόστος θέρμανσης αλλά και πολλές άλλες δαπάνες είναι αυξημένες για τους κατοίκους της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.